Code Sociale Ondernemingen

The Bridging Company gaat over een leven lang leren en ontwikkelen voor iedereen die dat wil. Het maakt hierbij niet uit wie je bent, of wat je achtergrond is. Wij kijken niet naar een C.V. We willen alleen dat je het leuk vindt om naar onze werkplek te komen en hier met jouw talent een bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Op jouw manier. We vinden het belangrijk om als uitgangspunt te weten : wat kan ik, wat wil ik, waar heb ik behoefte aan, wat heb ik nodig?

The Bridging Company is een vervolg op Tinkle Alarm, het bedrijf voor antidiefstalbelletjes. In ons Learning Lab wordt gewerkt aan leren en ontwikkeling van verschillende groepen zoals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders, jongeren. Het doel is om mensen meer kans te bieden op de arbeidsmarkt en zinvolle invulling leven. We vinden eigenwaarde, een gezonde leefwijze, arbeidsritme en zelfstandigheid (ook op financieel gebied) erg belangrijk. We bieden geen standaard Building Blocks aan, maar Building Blocks op maat gemaakt. Hierbij kijken we naar wat nodig is, welk probleem aangepakt kan worden of welke vraag een bepaalde groep heeft. We werken hierbij nauw samen met de gemeente.

Vanuit The Bridging Company wordt ook gekeken op welke manier mensen aan het werk kunnen. We kijken samen of Tinkle Alarm de beste werkplek is of dat een ander bedrijf meer passend is.
In ons bedrijf zijn we continue op zoek naar hoe we onze producten zo duurzaam mogelijk kunnen maken en het materiaal zoveel mogelijk lokaal of binnen Nederland kunnen inkopen. Daardoor zijn we een samenwerking aangegaan met een groothandel voor duurzame cadeaus en kopen we speciaal recyclepapier in bij een Nederlands bedrijf voor ons drukwerk.

Als combinatiebedrijf The Bridging Company/Tinkle Alarm vinden we de certificering bij de Code Sociale Ondernemingen erg belangrijk. Zo laten we zien dat wij sociaal ondernemen normaal vinden en transparant zijn in ons werk. Daarbij vinden we het belangrijk verbinding te zoeken met gemeentes, zorgconsulenten, collega-ondernemers, winkels en mensen die iets van ons komen kopen.

We houden er heel erg van ons bedrijf in actie te laten zien, maar mocht je meer interesse hebben in cijfers en nog meer achtergrond van ons verhaal dan kun je die vinden in de volgende linkjes:

Waarom werken we zoals we werken en kiezen we de rechtsvormen zoals ze zijn
Impact
Theory of Change
Stakeholderbepaling en -dialoog
Jaarrekening BC
Jaarrekening TA
Statuten BC
Akte samenwerking BC en TA